Єпископ УПЦ КП відвідав військових у зоні АТО

01.08.2017 16:13 0

Єпископ УПЦ КП відвідав військових у зоні АТО

Архіпастирський візит був призначений для духовної підтримки військовослужбовців 128-ї Закарпатської окремої гірсько-піхотної бригади.
Розпочався візит єпископа Варсонофія з молитви за Україну та її воїнів в храмі Стрітення Господнього міста Костянтинівка (Донецької області). Архіпастирю співслужили настоятель храму протоієрей Костянтин, капелани Волинської єпархії - протоієрей Іван Гуреєв та протоієрей Андрій Мовчанюк, а також капелан Закарпатської єпархії протоієрей Ігор Войтович. По завершенню молитви священнослужителі відбули до місця дислокації військовослужбовців Закарпатської 128-ї ОГПБр, де відповідно до благословення Патріарха Філарета їх нагородили медаллю "За жертовність і любов до України".
Щодня єпископ Варсонофій зі священнослужителями перебував на передовій з військовослужбовціями, звершуючи молитви за них.
На завершення перебування в зоні проведення АТО єпископ Варсонофій та священнослужителі були нагороджені грамотою за духовну та молитовну підтримку воїнів 1 гірсько-піхотного батальйону 128 Окремої Закарпатської гірсько-піхотної бригади, після чого звершив молебень за Україну в каплиці при ремонтно технічному батальйоні 128-ї ОГПБр.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Лучший восточный сериал 2017 «Мехрамис»: смотреть онлайн в хорошем качестве Мужские зимние пуховики в Астане Диваны современные, модульные, модные и необычные Мужские кожаные сумки – удобство и стиль Автобусные билеты онлайн на busfor.ua: недостатки и преимущества сервиса

Публикации