УПЦ нарахувала 100 тисяч учасників ходи, поліція — 15 тисяч

27.07.2017 18:42 0

УПЦ нарахувала 100 тисяч учасників ходи, поліція — 15 тисяч

27 липня 2017 року офіційний сайт УПЦ виніс у заголовок кількість учасників події — "Близько 100 тисяч віруючих УПЦ взяли участь у молебні та Хресному ході в День Хрещення Русі". Зазначається, що віряни були "з усіх єпархій Української Православної Церкви та паломники з-за кордону".

УПЦ нарахувала 100 тисяч учасників ходи, поліція — 15 тисяч

Цього ж дня Відділ комунікації поліції Києва оприлюднив іншу статистику: "У заходах, що пройшли у парку Володимирська гірка та Києво-Печерська Лавра, прийняли участь понад 15 000 вірян".
Минулого року між УПЦ і столичною поліцією мали місце такі ж розбіжності — майже 7 порядків складала різниця у підрахунку кількості учасників відповідного заходу 2016 року.
А у 2015 році, оцінюючи кількість прихожан, які зібралися в Києві на День хрещення Русі, спікери УПЦ заплуталися у підрахунку. Три представника УПЦ, називаючи зовсім різні цифри (від 20 до 100 тисяч), посилалися на дані фото- і відеозйомок, які "легко знайти в Інтернеті".

Фото Facebook

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Интернет портал Zolotoi Baton и игровые автоматы Емейл-рассылки - эффективная реклама в сети Качественная и тихая стиральная машина Bosch Страхование в «Укрфинстрах» - это надежность и гарантия выплат Католики і православні спільно пом'янули 74-ту річницю трагічних подій на Волині

Публикации