У зоні АТО загинув Андрій Витвицький, колишній студент Львівської духовної семінарії РКЦ

17.01.2018 18:13 21

У зоні АТО загинув Андрій Витвицький, колишній студент Львівської духовної семінарії РКЦ

Вчора, у вівторок 16 січня, на Донеччині загинув боєць добровольчого корпусу «Правий сектор» Андрій Витвицький («Спікер»). Про це інформує «Правий сектор» на своїй сторінці у Facebook.

Андрій Витвицький родом з Івано-Франківська, він народився 31 грудня 1987 року. 31 грудня "Спікеру" виповнилося 30. У бійця залишилась мама, дружина та донька.

Воював на Сході України з 2014 року.

Як зазначає сайт Львівської архидієцезії РКЦ в Україні: «Семінаристи та вірні Всієї нашої Архидієцезії дякують за життя та служіння Андрія та просять в своїх молитвах Вічне спочивання для нього.

Вічне спочивання дай йому Господи, а світло віковічне нехай йому світить.

Щирі співчуття дружині та доньці, мамі та усій родині загиблого».

Десятки користувачів пишуть у мережі про Андрія:

"До повноти не усвідомлюєш всього жаху того, що відбувається, допоки не починають вмирати твої друзі. Андрій був кльовий чувак. Добрий друг, людяний і чесний. Про це скаже будь-хто, хто знав його. В голові не вкладається, що він загинув".

"Неймовірно позитивний Спікер. Завжди з посмішкою, з турботою, з цікавими історіями. Людина, яка завжди була з книгою і дуже смачно готувала".

"Не так давно в Авдіївці ми сиділи з тобою і ти сказав: "Подивись навколо на наших побратимів і запам`ятай, до кінця року доживуть не всі..." Спи спокійно, брате! Все одно ми на день ближче до перемоги! Слава Героям!".

"Нарваний, правильний, рішучий. Весельчак. Часом здавалося що не міг сидіти без активних дій ні хвилини. Жив повним життям і на повну. Закінчив духовну семінарію, але мав покликання воїна. Тому прийшов на Майдан робити революцію".

"Спікер, друже, як же так...".

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!!

Ви не представляєте, як важко втрачати близьких, рідних побратимів, братиків...

СПІКЕР Брате, друже, ти завжди будеш з нами до кінця! Ти завжди будеш в наших сердцях і знай, що ми завжди на тебе надіємось...

Вічна тобі пам`ять та земля тобі пухом...

СЛАВА ГЕРОЯМ!!!

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/faith_and_weapon/69750/

Следующая новость
Предыдущая новость

Потолочный плинтус из полиуретана Магазин электроники для ваших выгодных покупок Лечебно-оздоровительный отдых в Royal Geneva Hotel Отопительно - варочная печь буржуйка премиум класса в Украине Оригинальные игровые машины для тех, кто любит побеждать

Публикации