Група вірян розповіла главі УПЦ КП про зустріч з Вселенським патріархом, на якій порушувалося питання автокефалії

25.06.2018 12:53 15

Група вірян розповіла главі УПЦ КП про зустріч з Вселенським патріархом, на якій порушувалося питання автокефалії

Під час спілкування з патріархом Філаретом члени групи докладно розповіли главі УПЦ КП про їхній візит до Вселенського патріарха Варфоломія, який відбувся 10 червня 2018 року, під час якого, Варфоломій прийняв від українців понад п’ятсот листів-звернень від громадських організацій України, з проханням надання Томосу про автокефалію.
Також в рамках візиту до Патріарха Варфоломія членами групи було проінформовано його про суспільну підтримку процесу становлення єдиної помісної Православної Церкви в Україні.
Патріарх Філарет подякував членам ініціативної групи за їх благу справу, зазначивши: «Дякую Вам за Вашу підтримку Церкви. Ми сподіваємось і віримо що томос буде! В Україні буде єдина Церква – в це потрібно не тільки вірити, а й працювати».
Лідери громадської думки запевнили патріарха Філарета, що розпочата ними робота стрімко розвивається: проводиться освітянська робота; охочі приєднатися - підписують нові листи; здійснюється і буде вестися інформаційно-просвітницька діяльність – до перемоги.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

3D принтер для вас Дизайн интерьера в кафе и ресторанах Европейское гражданство: кратчайший путь Где найти оригинальный контент от Гаминатор? Які продукти посилюють чоловічі здібності

Публикации