В УГКЦ рішуче засудили погроми таборів ромів

25.06.2018 13:02 3

В УГКЦ рішуче засудили погроми таборів ромів

Офіційну заяву УГКЦ з приводу погромів таборів ромів оприлюднив 25 червня Департамент інформації УГКЦ.

«В імені Української Греко-Католицької Церкви рішуче засуджуємо такі вчинки. Такого типу дії, ким би вони не були вчинені і якими б гаслами ці злочинці себе б не прикривали, є негідними європейського народу, дискредитують незалежну Українську державу, а відтак є справою, яка йде на користь ворогам України.

Кожний мешканець нашої країни, незалежно від своєї національної, етнічної, релігійної приналежності, повинен почувати себе гідним і повноцінним громадянином своєї держави, а державна влада повинна захищати його права і свободи, найперше право на життя, здоров’я і вільний розвиток», - йдеться у заяві.

В УГКЦ закликають державні органи прозоро і неупереджено провести слідчі дії для того, щоб встановити імена злочинців, які повинні в рамках чинного законодавства бути покараними. А громадян України - рішуче протиставитися такого типу поведінці, яка не має нічого спільного ані з християнськими, ані з загальнолюдськими правилами і нормами.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/71603/

Следующая новость
Предыдущая новость

Лучшие фильмы ужасов на DIVAN.TV 3 главные ошибки начинающих игроков в клубе SlotoKing Роскошные свадебные платья в салоне «Анабель» Ремонт в санузле Оздоровление в прикарпатской Сходнице: отели и санатории курорта

Публикации