Школярка з Рівненщини отримала нагороду на Всеукраїнському конкурсі «Я – журналіст!» за статтю про священика УПЦ

27.03.2018 16:55 12

Школярка з Рівненщини отримала нагороду на Всеукраїнському конкурсі «Я – журналіст!» за статтю про священика УПЦ

Герой статті, о. Павло Дубінець (настоятель Свято-Параскевського храму села Морочне Зарічненського району Полісся) також член НСЖУ, а також — випускник Національний університет «Острозька академія», розповів Віталій Голубєв.
«Саме на Школі універсального журналіста в Острозькій академії ми познайомились із обдарованою школяркою з віддаленого поліського села Мутвиця Наталею Доронін.
Порадили їй узяти участь у конкурсі “Я – журналіст!” – і дівчина написала чудовий твір про непересічного земляка-священослужителя», — зазначив керівник Школи універсального журналіста, головний редактор Видавничого дому “ОГО” у Рівному Віталій Голубєв.
“…Його можна побачити не тільки у церкві, а й на сінокосі, на футбольному полі, у музеї чи архіві. Неспокій – кредо його життя. Байдужість не властива його характеру. Він – священик, отець Павло Дубінець, настоятель церкви Святої Мучениці Параскеви с.Морочне на Рівненщині”…

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Услуги страхования для выезда Відомості про релігійну та етнічну приналежність українців як виняток можуть передаватися в Європол Комплексный подход к решению проблем со здоровьем Здоровье всей семьи: пресс для яблок и вакууматоры для дома Мужские браслеты из натуральных камней: при покупке двух - третий в подарок

Публикации