УПЦ (МП) провела "молебень" за скасування біометричних паспортів

27.03.2018 17:33 9

УПЦ (МП) провела

Українська Православна Церква (Московського Патріархату) провела під будівлею Верховного суду України "молебень" за скасування біометричних паспортів.

Про це в Facebook повідомила голова правління ГО "Антікорупційній штаб" Галина Янченко, інформує "Обозреватель".

За її словами, учасники акції вимагають у суддів скасувати біометричні паспорти, тому що це, як зазначено в їх листівках, "точка невозврата".

"Ще й яка точка невозврата! Українцям, яким тепер значно легше відвідати будь-яку Європейську країну, складніше буде вішати на вуха лапшу про "загниваючій запад" і про те, як Україні добре жилось би з "братнім російським народом".

За її словами, Кремль зважився на "останній крок в конвульсіях" - за допомогою "кремлівських агентів в рясах" переконувати українців не робити біометричні паспорти.

протести.jpg

"В хід ідуть найстрашніші аргументи. Наприклад, серед "небезпек біометричних паспортів", як знову ж пише їх листівка, - махінації з власністю і стрімкий ріст чорної трансплантології. Зацікавлений в цьому, звичайно, захід, щоб завершити процес "інтеграції до європейської спільноти", - додала Янченко.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/70602/

Следующая новость
Предыдущая новость

Сергей Тарута уверен, что в пенсионной реформе серьезные ошибки Продажа биокаминов, сделанных в Украине Огромный выбор чехлов для Xiaomi Redmi Note 4 и не только Самое дешевое такси в Киеве Элитная косметика 3lab

Публикации