Відомості про релігійну та етнічну приналежність українців як виняток можуть передаватися в Європол

04.08.2017 14:38 6

Відомості про релігійну та етнічну приналежність українців як виняток можуть передаватися в Європол

Документ між Україною та Європолом був узгоджений ще 14 грудня 2016 року в Гаазі. Він набуває чинності з моменту направлення Європейським поліцейським офісом письмового повідомлення Україні про отримання сповіщення щодо завершення нею внутрішньодержавних ратифікаційних процедур.
Так, згідно з ухваленою Угодою, сторони мають право обмінюватися персональними даними, однак повинні вказувати мету і причини такого обміну. Дані, які не потрібні для досягнення зазначеної мети, видаляються.
Персональні дані, які стосуються расової або етнічної приналежності, політичних поглядів або релігійних переконань або стосуються здоров’я, передаються тільки у виняткових випадках.
Необхідність збереження персональних даних переглядається через 3 роки після їх отримання.
Згідно з документом, кожна зі сторін повинна забезпечити захист даних як технічними, так й організаційними засобами. У разі завдання шкоди особі через отримані дані сторони відповідають за свої дії згідно із законодавством.
Розірвати угоду може кожна зі сторін.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Відомості про релігійну та етнічну приналежність українців як виняток можуть передаватися в Європол Каталог футболок с огромным списком рисунков Общая структура и принцип начисления и вывода актуальных средств в онлайн казино Как быстро и выгодно избавиться от отходов Знаменитые «камни преткновения» начали устанавливать в Украине

Публикации