У Києві презентували "Церкву Володаря Світла, Вогняного Бога Р’Глора" з фентезі "Ігри престолів"

18.07.2018 20:14 27

У Києві презентували

"Так, це справжня релігійна організація, що знаходиться у стадії офіційної реєстрації. З юридичної сторони ПЦ МП не відрізнятиметься від інших, “серйозних” церков. Так, це не жарт. Тобто, звичайно, жарт, і все весело, все палає, але не тільки. Головне завдання Церкви – стати інструментом, який буде демонструвати зрощення інших церков з державою. І мова не тільки про пільги на газ, інші пільги, проникнення релігії у навчальні заклади, у політику, у інші інституції, де релігії не місце. Мова іде про те, щоб показати наочно абсурдність цього зрощення. Чому попам можна, а жерцям не можна? Вони вірять у дивні речі, і ми також. У них є священні книги, і у нас, і наші, особливо “Гра престолів”, не набагато програють у популярності. У вас є боги і святі, і у нас вони є. У вас є патріархи, а у нас кардинали і інквізитори. У вас є святці, і у нас також. Так цей, тойво, чому нас ще не запросили освятити школу і де наші пільги на газ?.. Тож вітаємо у Палаючій Церкві Матріархального Патріархату, Церкві Володаря Світла, Вогняного Бога Р’Глора (і Джордж Мартін – пророк Його), Церкві, що палає", – йдеться на сторінці нової організації у Фейсбуці.
Символом нової організації є палаюче серце. "Так як наша Палаюча Церква є церква Р'глора, Владики Світу з «Ігри престолів», то і ключовий символ відсилає туди. Палаюче серце - це звідти. «Ніч темна і повна жахів» - теж. Ну і куди ж без «світло несе тільки та церква, яка горить»", – пояснює Юрій Гудименко, співзасновник організації.
"Церква Володаря Світла" позиціонує себе як "неконфесійна церква".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Больничный лист при родах Самая профессиональная служба эвакуации Ваш профессиональный помощник в бракоразводном процессе Купить лобовое стекло на любую модель Массаж, а также обучение технике Цигун в Одессе

Публикации