У Києві презентували "Церкву Володаря Світла, Вогняного Бога Р’Глора" з фентезі "Ігри престолів"

18.07.2018 20:14 27

У Києві презентували

"Так, це справжня релігійна організація, що знаходиться у стадії офіційної реєстрації. З юридичної сторони ПЦ МП не відрізнятиметься від інших, “серйозних” церков. Так, це не жарт. Тобто, звичайно, жарт, і все весело, все палає, але не тільки. Головне завдання Церкви – стати інструментом, який буде демонструвати зрощення інших церков з державою. І мова не тільки про пільги на газ, інші пільги, проникнення релігії у навчальні заклади, у політику, у інші інституції, де релігії не місце. Мова іде про те, щоб показати наочно абсурдність цього зрощення. Чому попам можна, а жерцям не можна? Вони вірять у дивні речі, і ми також. У них є священні книги, і у нас, і наші, особливо “Гра престолів”, не набагато програють у популярності. У вас є боги і святі, і у нас вони є. У вас є патріархи, а у нас кардинали і інквізитори. У вас є святці, і у нас також. Так цей, тойво, чому нас ще не запросили освятити школу і де наші пільги на газ?.. Тож вітаємо у Палаючій Церкві Матріархального Патріархату, Церкві Володаря Світла, Вогняного Бога Р’Глора (і Джордж Мартін – пророк Його), Церкві, що палає", – йдеться на сторінці нової організації у Фейсбуці.
Символом нової організації є палаюче серце. "Так як наша Палаюча Церква є церква Р'глора, Владики Світу з «Ігри престолів», то і ключовий символ відсилає туди. Палаюче серце - це звідти. «Ніч темна і повна жахів» - теж. Ну і куди ж без «світло несе тільки та церква, яка горить»", – пояснює Юрій Гудименко, співзасновник організації.
"Церква Володаря Світла" позиціонує себе як "неконфесійна церква".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественный металлопрокат от компании "Будсервис" по доступной цене Археологи виявили на Львівщині сліди монастиря княжих часів Возможность получить международное образование Стабилизированный мох из Норвегии Где найти лучший отдых в Одессе

Публикации