УПЦ МП видала для священиків журнал "Пастырь & паства»

18.02.2018 10:25 27

УПЦ МП видала для священиків журнал

Українська Православна Церква Московського Патріархату видала перший номер щоквартального журналу для священиків «Пастир & паства», який інформуватиме про ситуацію в Церкві і даватиме відповіді на актуальні питання пастирської практики. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ МП.

Журнал «Пастир & паства» є офіційним друкованим виданням УПЦ МП та виходить з благословення Митрополита Онуфрія.

«Журнал «Пастир & паства» покликаний нагадати кожному священику, що він повинен бути прикладом для своєї пастви і наслідувати апостолу Павлу так само, як апостол наслідував Христа (1 Кор.4:16). Адже врешті-решт Господь запитає у нас не тільки за тих, кого ми втратили для Церкви, але і за тих, кого не знайшли і не привели до Нього», – сказав у своєму вступному слові Пресдтоятель УПЦ МП.

В журналі присутні рубрики: «Ловцям людей» (практична сторона служіння), «Служителю Тайн» (про канони Церкви), «З пастирської практики» (на допомогу священнослужителю), «Кесарю кесареве» (юридичні питання), «Злоба дня» (обговорення найбільш гострих питань з життя Церкви), та інші.

Щоквартальний журнал для священнослужителів «Пастир & паства» виходитиме чотири рази на рік і безкоштовно розповсюджуватимется по всіх єпархіях УПЦ, звідки його отримає кожен священик. Перший тираж журналу відповідає кількості священнослужителів УПЦ МП на лютий 2018 року і становить 11 300 примірників.

Другий номер журналу планується випустити до свята Трійці. У ньому видавці готують матеріал, присвячених вченню священномученика Володимира Богоявленського про пастирську практицу, інтерв’ю з «Голосом країни», протоієреєм Олександром Клименком, а також відповіді на запитання священнослужителів та парафіян.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/culture/religion_in_massmedia/70124/

Следующая новость
Предыдущая новость

Svyatsy - православная лавка Подборка развивающих игрушек для детей возрастом 1 год Международные эксперты высоко оценили финансовую разведку Украины, - Игорь Черкасский Характеристика имплантации зубов Національний університет біоресурсів і академія УПЦ КП випустили першу групу військових капеланів

Публикации