Терорист, який стріляв у мечеті Нової Зеландії, у своєму "маніфесті" озвучив погрози мусульманам і України

16.03.2019 18:32 0

Терорист, який стріляв у мечеті Нової Зеландії, у своєму

Терорист, який напав 15 березня на мусульман у мечеті в Новій Зеландії, у своєму "маніфесті" згадував Україну, адресувавши так погрози, зокрема, українським вірянам. Про це у Facebook написав муфтій Духовного управління мусульман України "Умма" шейх Саід Ісмагілов.

"You will find no reprieve, not in Iceland, not in Poland, not in New Zealand, not in Argentina, not in Ukraine".


"Ви не знайдете спокою ні в Ісландії, ні в Польщі, ні в Новій Зеландії, ні в Аргентині, ні в Україні". Через згадування терористами України на сьогоднішньому намазі прихожани були надзвичайно стурбовані, а дехто взагалі не прийшов на молитву, очікуючи, що теракт може повторитися й в Україні", – розповів він.

Ісиагілов.jpg

Муфтій додав, що перед молитвою до нього підходили чоловіки й питали, чи передбачено в мечеті якісь заходи безпеки, чи не варто організувати охорону будівлі та підготувати джгути й медикаменти на випадок теракту.

"Сьогоднішні події та погрози були настільки неочікуваними, що ми навіть не встигли продумати заходи безпеки. Маю надію, що в Україні ніколи такого не станеться, проте дивно, чому терористи згадали зі 195 країн світу лише п’ять країн, і нашу Україну в тому числі?" – зазначив Саїд Ісмагілов.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/other_confessions/islam/75095/

Следующая новость
Предыдущая новость

Актуальные новости из Узбекистана и всего мира Оборудование и мебель для салонов красоты Переваги теплових насосів Получение американской визы для украинцев быстро и безопасно Выбор района проживания

Публикации