Свідки Єгови з 9 країн світу взяли участь в конгресі у Львові

16.07.2018 13:14 405

Свідки Єгови з 9 країн світу взяли участь в конгресі у Львові

У Львові конгрес відвідало 25 489 осіб, а загалом по Україні програму прослухало 125 647 осіб.
Як зауважують організаори конгресу, перебування у Львові учасників заходу, зокрема іноземних делегатів, було використано також для того, аби в найкращому світлі представити українську культуру та визначні місця країни. Окрім духовного навчання, українські Свідки Єгови, понад 2 000 добровольців, підготували для своїх гостей захопливі заходи.

Свідки Єгови з 9 країн світу взяли участь в конгресі у Львові

Екскурсія старовинними замками Львова, під час якої танцювальні колективи презентували різні віхи української історії, а також поїздка на Сколівські Бескиди, на гору Високий Верх, підкріплена народними піснями та традиційними стравами національної кухні, справили на гостей неабияке враження. Гості мали змогу навчитися танцювати українські народні танці, грати на народних інструментах та змогли одягнутися у вишиванки.
«Нам надзвичайно подобається українська культура. Як чудово, що Бог об’єднує у свій народ людей з різних націй та мов і ми маємо змогу відкривати для себе щось нове», — висловило свої почуття подружжя з Канади після такої поїздки.
Також делегати конгресу, побувавши на екскурсіях по місту, зокрема до «Майстерні шоколаду», «Копальні кави» та Музею пивоваріння, на власні очі побачили та скуштували те, чим так славиться Львів. Приємно здивували гостей і самі жителі міста. Один делегат із США зауважив: «Прогулюючись містом, я не відчував себе туристом. Здавалося, що навколо — всі мої знайомі та друзі. У Львові панує надзвичайно сімейна атмосфера».

Свідки Єгови з 9 країн світу взяли участь в конгресі у Львові

Крім того, для гостей було підготовлено концертну програму з народною музикою, танцями, фільмами про красу України, а також про історію Свідків Єгови в Україні. Для цього на декілька вечорів орендували два найбільші театри: Львівський національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької та Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької.
Під час концерту багато хто не міг стримати сліз. Одна з гостей сказала: «Мені бракує слів, щоб виразити своє захоплення підготовкою! Скільки серед Свідків Єгови талановитих людей, які прекрасно грають на музичних інструментах, танцюють, співають! Та ще й кожного вечора одночасно у двох театрах проходить ідентична програма! Я вражена! Я очікувала, що все буде чудово, але побачене перевершило мої сподівання!».

Свідки Єгови з 9 країн світу взяли участь в конгресі у Львові

Львів'яни також залишилися задоволеними. Зокрема, водій одного з автобусів, які возили гостей на стадіон, сказав: «Я ще ніколи і ніде не бачив такого: люди, які вперше бачаться, радо вітають, щиро обіймають одне одного, обмінюються подарунками. Вони всі як одна сім’я». Адміністратор рецепції одного з готелів висловила побажання: «Побільше б нам таких гостей. Завжди усміхнені, щасливі. Зі Свідками Єгови приємно мати справу».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Модные брендовые купальники на любой вкус Казино Азино – подробности об азартном заведении Тест ДНК по отцовской линии Сергей Тарута уверен, что в пенсионной реформе серьезные ошибки Доставка цветов от настоящих профессионалов

Публикации