Рада Церков проводить у червні всеукраїнську ходу «Щаслива родина – здорова Україна!»

07.05.2018 13:33 6

Рада Церков проводить у червні всеукраїнську ходу «Щаслива родина – здорова Україна!»

Мета ходи – звернути увагу суспільства та влади на моральні і духовні основи сім’ї та шлюбу як союзу чоловіка і жінки, необхідні для гармонійного виховання та здорового розвитку дітей.
Організатори ходи відзначають, що згідно останніх соціологічних досліджень 98,6 % українців поставили сім’ю на перше місце своїх життєвих пріоритетів. Водночас сім’я є найбільшою цінністю для українців серед усіх інших соціальних і особистих благ (дані Центру Разумкова).
Збір всіх охочих долучитися до ходи розпочнеться о 9:45 на Софійській площі в Києві, де відбудуться святковий концерт та розваги для дітей. Після цього з 11:00 учасники ходи на чолі з главами Церков і релігійних організацій пройдуть центром столиці до площі Конституції, що біля Верховної Ради.
Цього року Всеукраїнська Хода на захист прав дітей і сімей відбудеться вже втретє. Акція проводиться за ініціативи Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій та за підтримки громадських і благодійних організацій України.
Координатор ходи: о. Матеуш Адамскі, +38 098 500 6026, ukraine4family@gmail.com

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Plitka.ua каталог керамической плитки Соответствие цены качеству Доверяйте вопрос разработки сайтов профессионалам Вулкан - кладезь ярких эмоций и наслаждения УАПЦ продала монастир за 382 тисячі гривень

Публикации