Патріарх Кирил літає на бізнес-джеті вартістю $25 млн.

18.07.2018 9:25 6

Патріарх Кирил літає на бізнес-джеті вартістю $25 млн.

Патріарх Російської Православної Церкви Кирило 13 липня відвідував Єкатеринбург на приватному літаку Embraer Legacy 600 вартістю $25 млн.

Відео прибуття священнослужителя опублікували на сайті РПЦ, повідомляє видання Гордон. Прес-секретар Патріарха Кирила отець Олександр Волков пояснив виданню Znak, що транспорт надали підприємці, які у такий спосіб "роблять послугу Церкві".

"Патріарх міг би, напевно, спробувати літати і регулярними рейсами. Але це б теж викликало критику. Летів би в бізнес-класі – сказали б, що недобре. Летів би в економ-класі – сказали б, "показуха", – припустив священик.

Бразильський бізнес-джет, яким користується Патріарх Кирило, може здійснювати польоти на відстань до 6 тис. км і вміщає до 19 пасажирів. Має три секції для подорожніх, кухню, санвузол і проекційну систему. За необхідності крісла трансформуються у спальні місця.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/moscow_patriarchy/71854/

Следующая новость
Предыдущая новость

Бюро переводов в Киеве Советы кофеманов: как правильно выбирать напиток Почему так любят пиццу? Стильний жіночій одяг за кращими цінами Молоді греко-католики створюють спільноту «Покоління Любомира»

Публикации