ОБСЄ займеться моніторингом порушень релігійної свободи на окупованих територіях

13.07.2019 23:12 0

ОБСЄ займеться моніторингом порушень релігійної свободи на окупованих територіях

Гуманітарний комітет Парламентської Асамблеї ОБСЄ, попри спротив росіян, 7 липня більшістю голосів підтримав відповідну правку українських депутатів до Резолюції «Посилення дій ОБСЄ щодо зростаючої дискримінації християн в деяких країнах ОБСЄ, так само і щодо належності до релігійних меншин». Про це повідомляє у Facebook член української делегації у ПА ОСБЄ народний депутат Віктор Вовк.

Сам текст поправки визначає, що до неприпустимих дискримінаційних практик відноситься «пригноблення і свавільні дії щодо деяких конфесій та їхнього духовенства на окупованих територіях».

Депутат Віктор Вовк, пояснює, що таким чином ситуація з ПЦУ, протестантами і мусульманами на окупованих територіях Криму і частини Донбасу буде під міжнародним контролем.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/freedom_of_conscience/76494/

Следующая новость
Предыдущая новость

Азартный отдых в казино Вулкан с круглосуточным доступом УГКЦ організувала курс реабілітації для медиків Харківського військового госпіталю Газорегуляторный пункт от компании EKOIN Ракетки для тенниса Як домогтися взаєморозуміння і ефективно вирішувати чоловічі проблеми

Публикации