«Вмійте розрізняти правду від брехні», - Глава УГКЦ до молоді

14.07.2019 1:12 0

«Вмійте розрізняти правду від брехні», - Глава УГКЦ до молоді

Глава УГКЦ Блаженніший Святослав під час загальнонаціональної прощі до Марійського духовного центру «Зарваниця» 13 липня зустрівся з молоддю. Такі зустрічі у перший день прощі стали вже традиційними.

Предстоятель УГКЦ переконаний, що Церква мусить чути юних осіб і молодь також иає чути голос Церкви.

Духовний лідер греко-католиків зауважив, що тепер ми переживаємо передвиборчий період і «Україну полонила неправда». У світі мало хто зараз шукає правди, бо сучасний світ є світом постправди. Ми це розуміємо, бо Україна прагне, щоб її правду знав світ, і стикаємося зі стіною байдужості».

«Цьогоріч ми відзначаємо 30-річчя виходу з підпілля УГКЦ. Наші попередники доводять, що за правду потрібно боротися. Ба більше, терпіти переслідування за неї і навіть померти. Адже той, хто не знає правди, - живе в темряві. Тож бути християнином - означає бути учнем і свідком правди… Кожен з нас у своєму сумлінні покликаний шукати правду - це зміст християнського життя».

За словами архиєрея, світ обов'язково буде випробовувати нас щодо того, якими ми є християнами.

«Хочу вам побажати, щоб ніхто вас не обдурив. Бо якщо ви будете вміти розрізняти правду від брехні, то жоден брехливий політик не отримає вашого голосу… Будьте учнями правди і її свідками. Ніколи не соромтеся її засвідчити і побачите, що всі ми разом будемо справжніми», - підкреслив Блаженніший Святослав.

Відтак відбулася друга частина зустрічі з молоддю у Завраниці: відповіді на питання молоді.

У неділю, 14 липня, центральною подією прощі є Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолить Блаженніший Святослав. Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/catholics/ugcc/76493/

Следующая новость
Предыдущая новость

Критерии выбора люстр Велосипеды в Кривом Роге Заказать шахтный котел хорошего качества Офисная мебель для руководителя - приобретайте лучшее без ограничений! Глава РПЦЗ путешествует по Крыму

Публикации