На Тернопільщині відкриють копію комплексу споруд Святої землі, зокрема Гробу Господнього

02.08.2018 16:57 0

На Тернопільщині відкриють копію комплексу споруд Святої землі, зокрема Гробу Господнього

В освяченні візьмуть участь верховний архієпископ Святослав, предстоятель УГКЦ, та кустодій (хранитель, страж) Святої Землі о. Фраческо Паттон. Він привезе камінь із Гробу Господнього, який вмонтують в копію споруди в Зарваниці.
Освячення розпочнеться о 15:00. Після зустрічі глави УГКЦ розпочнеться молебень до Богородиці (собор Зарваницької Матері Божої). Відтак буде процесійний похід від собору та освячення копії Гробу Господнього.
Кустодія, або Захист, Святої Землі є однією з провінцій чернечого ордену францисканців (братів менших). Кустодія має завдання зберігати і доглядати святині, які знаходяться на Святій Землі, зокрема в Ізраїлі, Палестинській автономії, Йорданії, Сирії, Лівані, Єгипті, Кіпрі, а також здійснює пастирське піклування над католиками і обслуговування паломників.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Чистая вода от компании «АкваПро» с доставкой по Киеву У столичному Відкритому православному університеті відбудеться лекція афонських ченців Католический епископ: «Нужно идти на Восток Украины и евангелизировать» Инвестиции в развитие гостиничного бизнеса Беларуси Samsung J7-2017 один из самых ярких представителей класса бюджетных смартфонов

Публикации