Ми маємо справу з монстрами, - капелан УПЦ КП про намір Савченко знищити 400 тисяч людей

23.03.2018 15:15 9

Ми маємо справу з монстрами, - капелан УПЦ КП про намір Савченко знищити 400 тисяч людей

Військовий священик-капелан УПЦ КП Костянтин Холодов вважає, що нормальна людина не може планувати знищити 400 тисяч людей. На таке здатні лише монстри або звірі.

Про це священик написав у себе на Фейсбуці, розмірковуючи над наміром Надії Савченко організувати в Україні кілька терактів, в результаті яких загинули б сотні тисяч осіб.

«У мої 43 роки мене вже важко чимось здивувати. Іноді мені здається, що я прожив не 43 роки, а 73, стільки всього надивився... Але мова про 400 тисяч смертей з Гадіних вуст мене просто ошелешила. Я прослуховував цей епізод разів з десять. Я думав, мені почулось, думав, монтаж... Ну не може людина хотіти вбити 400 тисяч інших людей. Навіть в ім'я революції. Але продовження діалогу зі згадуванням про стадіони і шахти стало підтвердженням моїх побоювань», - зазначив він.

«І для того, щоб остаточно не втратити віру у людство, я наполягаю на тезі, що ми маємо справу не з людиною, і не з групою людей. Ми маємо справу з монстрами. Це звірі, які з холодним блиском очей будуть спостерігати за тим, як душа буде покидати твоє зранене до смерті тіло. Саме такі монстри у 2014 році різали Героя Рибака у Горлівці. Саме такі потвори катували наших полонених у "ізбушці" в Донецьку. Саме такі істоти, що здалеку нагадють людину, досі ходять серед нас та виношують свої жахливі плани. Вони завжди хотять нашої смерті. Завжди.

Стадіони... Шахти... Репресії, репресії... Смертна кара... З яким холодом у голосі та з якою насолодою вони це обговорювали... Мені страшно подумати, у що б перетворилася моя Україна у разі реалізації їхнього плану...», - додав священик.

Військовий капелан УПЦ КП закликає людей бути пильними і не дати себе обдурити.

«Люди добрі! Биківня - це не Минуле! Це Сьогодення. І біда нам, якщо ми дивитимемось на це, як на Минуле. Воно завжди тебе переслідує. Завжди! Як голодна росомаха, що переслідує і вичікує поки ти ослабнеш і заснеш, щоб у слушний момент вгризтись тобі у сонну артерію.

Знаєте, що найбільше вразило наших істориків, які працювали на розкопках масових поховань розстріляних комуністами українців? Ні, не розтрощені скроні та чисельні переломи, ні. Видерті золоті коронки. Умовні Гаді і Рубани прикладами трощили щелепи, щоб легше було діставати золоті коронки... Ось таке майбутнє уготоване нам "борцями за справедливість"... Безальтернативне майбутнє...

Люди, майте розум... Не дайте себе обманути», - наголосив о. Костянтин Холодов.

Нагадаємо, у мережі з’явилося відео, де Надія Савченко із заарештованим раніше Володимиром Рубаном обговорюють план повалення влади.

"Мені потрібно 400 тисяч", - говорить Савченко, на що Рубан перепитує: "Чого 400? Грошей?" - "Яких грошей, Вово? Смертей", - відповіла Савченко.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/terrorism/70562/

Следующая новость
Предыдущая новость

24 Вулкан зеркало Єпископ УПЦ КП відвідав військових у зоні АТО Чудотворная икона в помощь от пагубной зависимости Лор и другие узкие специализации врачебной практики в Житомире Китайские бани – специфика воздействия и польза для организма

Публикации