Митрополит УПЦ КП і муфтій взяли участь у церемонії нагородження переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2017»

23.03.2018 17:03 9

Митрополит УПЦ КП і муфтій взяли участь у церемонії нагородження переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2017»

Зокрема, на початку конкурсу з вітальним словом до усіх присутніх звернувся митрополит Епіфаній, який подякував кожному за працю і жертовність. Владика зазначив, що ефективний розвиток соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні сприяє успішному розвитку держави, надихає інших творити милостиню в ім’я добра і любові.
Ряд лауреатів цьогорічного конкурсу «Благодійна Україна – 2017» отримали з рук патріаршого намісника відзнаку «Ангел добра» та символічну статуетку – ангела.
Серед учасників конкурсу «Благодійна Україна» було безліч громадських, волонтерських, благодійних організацій, спільноти, фізичні особи, дитячі і молодіжні колективи, навчальні заклади, гуртки, громадські об’єднання з різних регіонів України та світу.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

О преимуществах ламината Balterio Цифровая полиграфия в Киеве: где заказать качественные услуги Католики Чорткова знайшли покровительку Європи на горищі місцевого храму Чем хорош пленочный теплый пол под ламинат Качественное и недорогое строительство саун

Публикации