Мер Івано-Франківська взяв участь у відкритті церкви УГКЦ на Донеччині

20.06.2018 21:33 9

Мер Івано-Франківська взяв участь у відкритті церкви УГКЦ на Донеччині

За словами міського голови, Івано-Франківськ має угоду про співпрацю з Волноваським районом. За цей час реалізували багато проектів.
«Щороку в Івано-Франківську гостюють на свята та відпочивають влітку діти зі Сходу. Також сприяли в будівництві цієї каплички. Це було побажання насамперед наших хлопців-військових. Але, думаю, що й місцеві з радістю відвідуватимуть нову церкву», – зазначає Руслан Марцінків.
Крім того, він зауважив, що у межах співпраці намагаються реалізувати саме соціальні проекти, освітні. Приміром, раніше допомагали Волновасі з підручниками, коли та переходила на українську мову в школах.
Але головна мета візиту – передача матеріальної допомоги бійцям. Запчастини до машин, продукти харчування, компресор та багато інших необхідних речей отримали хлопці з 93 механізованої бригади.
Серед іншого привезли військовим і подарунки від франківських дітей: листи, малюнки, аплікації. Саме цим речам хлопці зраділи найбільше.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Биокамины – новинка, заслуживающая внимания Принтер зажевывает бумагу – решение проблемы Выбор района проживания Качественные ремкомплекты тормозного суппорта и колодок для Jaguar XF Церкви розпочали благодійні акції для школярів з малозабезпечених родин

Публикации