Церкви розпочали благодійні акції для школярів з малозабезпечених родин

08.08.2017 19:56 9

Церкви розпочали благодійні акції для школярів з малозабезпечених родин

"Усі діти йдуть до школи, але не в усіх є з чим. Батьки дітей із малозабезпечених родин часто обирають: купити дитині зошити, ручки, пенал абонове взуття та заплатити вчасно за квартиру. Щороку ми допомагаємо маленьким школярам із кризових родин із гідністю піти до школи із повним портфеликом надій на достойну освіту як запоруку майбутнього благополуччя. Запрошуємо вас простягнути руку допомоги маленькому школяру – подарувати щось із шкільного приладдя, портфелик, зошити, олівці, пенали тощо", – йдеться у повідомленні організаторів заходу.
Небайдужих просять залишати портфелик чи канцелярію в куточку милосердя храмів УГКЦ або допомогти через поповнення рахунку, зазначаючи «Портфелик» (р/р 2600910299143, ЦФ ПАТ ”Кредобанк” в м. Києві, код ЄДРПОУ: 21477781 МФО: 325365; довідки: +38 (097) 277 05 47, info@caritas-kiev.org.ua syrotych@ukr.net).

Подібну благодійну акцію «Ранець доброти» другий рік поспіль перед початком нового навчального року проводить Синодальний відділ соціального служіння та благодійності УПЦ Київського Патріархату "Елеос-Україна". Акція має на меті допомогти першокласникам, які втратили своїх батьків у зоні бойових дій, багатодітним родинам військовослужбовців, дітям, які проживають у зоні АТО, «сірій зоні» та переселенцям зібрати свій перший шкільний ранець. Подробиці акції можна прочитати на сайті УПЦ КП.

Також Синодальний відділ УПЦ (МП) із соціально-гуманітарних питань розпочав благодійну акцію «Рюкзачок милосердя» у Київській єпархії. Метою акції є допомога малозабезпеченим, багатодітним сім’ям та сім’ям, які потрапили в скрутну життєву ситуацію, у зборі дітей до школи. Вручення подарунків малозабезпеченим сім’ям відбудеться 19 серпня, у свято Преображення Господнього та Міжнародний день гуманітарної допомоги. Подібні благодійні акції з придбання шкільних товарів будуть проведені в усіх єпархіях. Відповідний циркуляр був направлений усім єпархіальним єпископам УПЦ (МП).

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Суши, ролы и сеты с доставкой на дом в Харькове Доступный и быстрый ремонт компьютеров Прокат авто без водителя в Санкт-Петербурге Получение своего генетического профиля по выгодной цене Киевские итальянские пиццерии

Публикации