Київська богословська семінарія баптистів організує відкритий курс з капеланського служіння в пенітенціарних організаціях

29.08.2018 14:25 6

Київська богословська семінарія баптистів організує відкритий курс з капеланського служіння в пенітенціарних організаціях

Теми лекцій:
1-й день – Загальний огляд курсу. Гріхопадіння та його наслідки для особистості людини. Для чого проводити душеопіку в місцях позбавлення волі.
2-й день – Відродження людини та її духовне формування. Що таке дух, душа та тіло людини. Чи можливі зміни характеру людини.
3-й день – Душеопіка в біблійному та богословському контексті в місцях позбавлення волі. Роль особистості у власній долі.
4-й день – Робота з людьми, які мають різні залежності: алкоголізм, наркоманія, ігроманія тощо. Які якості характеру, навички мають бути у душеопікуна.
5-й день – Перспективи. Відповіді на критику капеланського служіння в місцях позбавлення волі. Стан капеланського служіння в світі. Підсумки курсу. Іспит.
Викладач: Дудка Віктор Якович (Харків).

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Баптисти відзначили 150-річчя церкви у Кропивницькому Промышленные и пищевые заливные формы из силикона На Харківщині урочисто відкрили і освятили пам'ятник гетьману Івану Мазепі Прекрасный женский пол и онлайн казино Вулкан Оздоровление в прикарпатской Сходнице: отели и санатории курорта

Публикации