Зі 100 тисяч дітей з невіруючих сімей, залучених в проекти ХВЄУ, при Церкві залишилось лише 5,6%

23.03.2018 3:10 3

Зі 100 тисяч дітей з невіруючих сімей, залучених в проекти ХВЄУ, при Церкві залишилось лише 5,6%

16 та 17 березня 2018 р. на базі Київського біблійного інституту відбулася Всеукраїнська конференція євангелістів, які працюють з дітьми та підлітками. Служителі із 22 областей України ділилися досвідом роботи, здобутим під час проведення таборів, спортивних майданчиків та інших євангелізаційних заходів, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт п'ятидесятників України.

Також служителі розглянули статистику євангелізаційних заходів та можливі шляхи її поліпшення. На сьогодні «при церкві» залишається тільки кожна двадцята дитина чи підліток з тих, що відвідували євангелізації.
«Більше 100 тисяч дітей із невіруючих сімей були охоплені євангелізаційними проектами. Однак лише 5,6% з них відвідують клуби, гуртки при церквах, – говорить відповідальна за євангелізаційний напрямок у дитячому служінні Тетяна Сердюк. – Ми обговорили, що і як треба змінити в післяєвангелізаційній роботі, щоб більше дітей із невіруючих сімей залишалося у церкві».
Крім цього, служителі ознайомилися з новими ресурсами для роботи з дітьми, прийомами євангелізації дітей і підлітків через соцмережі та інтернет. А також обговори участь євангелістів відділу у громадських та всеукраїнських міжконфесійних заходах, зокрема святкуванні 1030-річчя Хрещення Київської Русі, проектах руху Реформації, всеукраїнського Руху за сім’ю.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/protestants/christians_of_evangelical_faith/70538/

Следующая новость
Предыдущая новость

Жидкий лазер для депиляции Постельное белье Viluta – для соотечественниц, ценящих комфорт Международные эксперты высоко оценили финансовую разведку Украины, - Игорь Черкасский Высококачественная женская и мужская обувь Где купить диплом техникума или ВУЗа

Публикации