БФ «Карітас-Київ» став переможцем конкурсу благодійників

23.03.2018 4:11 12

БФ «Карітас-Київ» став переможцем конкурсу благодійників

У концерт-холі «Оазис» 20 березня 2018 року відбулось урочисте нагородження переможців та лауреатів 11-го Національного конкурсу «Благодійна Україна - 2017» в рамках регіонального Національного конкурсу «Благодійна Київщина – 2017», який багато років поспіль проводить Асоціація Благодійників України. Про це інформує прес-служба БФ «Карітас-Київ».

«Янголами Добра» нагороджували кращих благодійників, меценатів і волонтерів, їхні організації, колективи, які реалізували значні благодійні проекти, що в свою чергу публічно стимулювало Благодійників до поширення ефективних доброчинних практик.

На конкурс було подано більше тисячі заявок від благодійників, меценатів та волонтерів.

«Янголів» отримали 9 переможців з різних номінацій: благодійність бізнесу; благодійність в охороні здоров’я; благодійність в культурі та мистецтві; благодійність в захисті України; молодіжна та дитяча благодійність; благодійна акція та інші.

Окрім того, більше 30 претендентів стали лауреатами конкурсу «Благодійна Київщина – 2017», яких меценатами конкурсу нагороджено почесними дипломами.

БФ «Карітас-Київ» став переможцем в конкурсі в номінації «Благодійність в соціальній сфері». За дієву, фахову роботу було нагороджено БФ «Карітас-Київ» дипломом та «Янголом Добра».

Карітас-Україна1w.jpg

Під час отримання високої нагороди керівник БФ «Карітас-Київ» о. Роман Сиротич сказав: «Я щиро дякую за цю нагороду і дуже радий, що цей «Янгол добра» став відзнакою всього нашого колективу, тому хочу їм подякувати за самовіддану та виснажливу, але таку потрібну роботу на благо людей. Ця відзнака – це праця сотень людей, які жертвували кошти, народжували й опрацьовували ідеї та вкладали щоденну свою працю в ім’я милосердної любові. Дякую всім добродіям, благодійникам, партнерам та волонтерам Карітас-Київ, бо це Ваша нагорода. Вона належить Вам. Водночас, запрошую до подальшої співпраці для поширення добра. Хай Бог допоможе нам спільно творити добро для людей».

Благодійний фонд «Карітас Київ» вдячний організаторам свята та усім, хто високо оцінив вклад фонду у загальну всеукраїнську справу благодійності та запрошує до співпраці.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/charity/70536/

Следующая новость
Предыдущая новость

Офисная мебель – комплексные решения от компании Григ Лазерные станки для любых целей Помощь адвоката в оспаривании отцовства Смогут ли Flutter Entertainment и Stars Group создать общий бизнес? Le Figaro: Папа Франциск може відвідати Росію, яку оминав через війну в Україні

Публикации