Доктор економіки прочитав академістам УПЦ КП лекцію з проблем і перспектив економіки країни

08.02.2018 21:33 0

Доктор економіки прочитав академістам УПЦ КП лекцію з проблем і перспектив економіки країни

Під час лекції доповідач дав оцінку стану економіки України у 2017 році, прогнозував можливість економічного росту в 2018 році, назвав перспективні напрями роботи для збільшення ВВП та економічного зростання України загалом.
Доповідь викликала неабияке зацікавлення, тож, відповідаючи на численні запитання, вчений висловив свою думку щодо можливості побудови «українського економічного дива» на кшталат «азійських тигрів», створення в Україні ферм для майнингу криптовалют, зняття мораторію на продаж землі тощо.
В обговоренні взяли участь перший проректор протоієрей Олександр Трофимлюк, голова Громадського дослідницького інституту «Відповідальне суспільство» Павло Тарасюк, проректор з наукової роботи протоієрей Віталій Клос, декан богословського факультету Олександр Мирончук, викладачі, аспіранти і студенти КПБА та запрошені гості.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Сочетание цветов в одежде Партии с денежными призами на кону Чудеса Афонского старца Ефрема Филофейского История и первые «шаги» телешоу Дом 2 Самые разнообразные игровые аппараты

Публикации