В Ізраїлі виявили залишки синагоги, побудованої в першому столітті

04.12.2019 5:09 0

В Ізраїлі виявили залишки синагоги, побудованої в першому столітті

В Ізраїлі археологи виявили залишки стародавньої синагоги в поселенні Маджулі на Голанських висотах, яку ймовірно побудували в першому столітті нашої ери.

Як повідомляє Jewishpress, дослідники припускають, що синагога проіснувала до кінця третього століття.

Зазначається, що співробітники університету Хайфи знайшли сегменти мозаїки, на яких зображені ноги птахів і тварин. За словами доктора з Хайфського університету Мехелена Осбанда, збереглися тільки нижні частини синагоги.

Вчені вважають, що розкопки допоможуть зрозуміти еволюцію єврейського життя в регіоні, а також вивчити їхнє життя в сільській місцевості на Голанах під римським правлінням.

Зазначається, що наявність мозаїки може свідчити про те, що саме в цей період в суспільстві змінилося сприйняття синагог. Ця будівля могла бути навчальним центром до того, як її прикрасили та перетворили в місце для молитви. Про це повідомляє Нromadske.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/78034/

Следующая новость
Предыдущая новость

Экспертная оценка антикварных вещей по фото Виды вкладок Доставка цветов курьеров в Химки: красивые букеты по лучшим ценам Аренда светового оборудования для праздников Казино Поинт Лото для азартных онлайн игр на сайте tankionlinehackclub.com

Публикации