У грудні в Києві працюватиме школа помічників Святого Миколая

04.12.2019 7:10 0

У грудні в Києві працюватиме школа помічників Святого Миколая

Усіх бажаючих запрошують стати помічниками святого Миколая. Для цього потрібно пройти невелике навчання у «Школі волонтерів-помічників Святого Миколая», а потім подарувати свято дітям, які не можуть відвідувати новорічні заходи і чекають його вдома.

За повідомленням «Погляду», це щорічна волонтерська ініціатива «Не забудь привітати». Її мета – привітати дітей з особливими потребами і тих, які не мають змоги відвідати публічні святкові заходи.

Для участі в школі, заповніть заявку за посиланням.

Навчання буде проходити 10 грудня з 16:30 до 20.00 у Колонній залі, КМДА (вул. Хрещатик, 36). . Після навчання всі волонтери об’єднаються у групи та розподіляться по районам міста Києва. Кожен волонтер отримає спеціальну форму та іменний бейдж. Подарунки для дітей надаються Київським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Привітання дітей здійснюватиметься з 19 по 26 грудня.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/78033/

Следующая новость
Предыдущая новость

Написание курсовой и отчету по практике Пещеры Киево-Печерской лавры находятся в зоне риска Оздоровление в прикарпатской Сходнице: отели и санатории курорта Протестанты готовят в Киеве грандиозный Праздник благодарения Сайт с лучшими бесплатными видеослотами

Публикации