Військовий священик УПЦ КП благословив контратників Одеського загону морської охорони

16.01.2018 14:53 3

Військовий священик УПЦ КП благословив контратників Одеського загону морської охорони

Під час офіційної частини моряки присягли урочистою клятвою додержуватися законів України, не зрадити й боронити народ та кордони нашої Держави.
У святковому заході взяв участь військовий капелан частини протоієрей Василь Шмоняк. Вітаючи моряків зі знаменною подією у їхньому житті, капелан наголосив, що ритуал військової присяги є святом, що уособлює звитягу і героїзм усіх поколінь українського народу, оборонців та визволителів рідної землі. На завершення протоієрей Василь благословив усіх окропленням святої води.
Одеський загін морської охорони здійснює охорону державного кордону в Чорному морі та на річці Дунай (в межах зони відповідальності); контроль за плаванням і перебуванням українських та іноземних невійськових суден і військових кораблів у територіальному морі та внутрішніх водах України, заходженням іноземних невійськових суден і військових кораблів у внутрішні води і порти України та перебуванням у них; охорону суверенних прав України в її виключній (морській) економічній зоні та контроль за реалізацією прав і виконанням зобов'язань у цій зоні інших держав, українських та іноземних юридичних і фізичних осіб, міжнародних організацій.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Проектування будівель від фахівців Утепление фасадов по доступным ценам и качественно Где купить складское оборудование? Легальное казино FreePlay для настоящих игроков Плитка Tubadzin для вашего интерьера

Публикации