Папа у Чилі несподівано вирішив відійти від програми свого візиту

16.01.2018 14:53 3

Папа у Чилі несподівано вирішив відійти від програми свого візиту

З годинним випередженням запланованого графіку, в понеділок, 15 січня 2018 р., приблизно о 19:15 місцевого (00:15 – київського часу), літак з Папою Франциском на борту приземлився в міжнародному аеропорту Сантьяґо-де-Чилі, де його зустріли Президент Республіки Чилі Мішель Бачелет з іншими представниками влади, місцевий єпископат та група вірних.

Двоє дітей в національних костюмах вручили йому букет квітів.

Церемонія передбачала лише перехід через почесну варту та взаємне представлення делегацій. З аеропорту Святіший Отець від’їхав до Апостольської Нунціатри в Сантьяґо, що буде його резиденцією під час перебування в Чилі. Зазначимо, що теперішній Наступник святого Петра провів в цій країні важливий період свого життя: саме тут він проходив новіціатське формування в Товаристві Ісусовому.

Будучи послідовним з притаманним йому стилем, Папа Франциск вже на початку подорожі вчинив несподіванку, не передбачену програмою. На шляху до нунціатури він зупинився при парафії святого Луїса Бельтрана, аби помолитися на гробі єпископа Енріке Альвеара Уруттії, що упокоївся 1982 року та був відомий як «єпископ убогих» Це був салезіянин, учасник Другого Ватиканського Cобору та захисник прав людини.

Тисячі чилійців вітали Святішого Отця вздовж дороги, що вела з аеропорту до нунціатури, а він їх благословляв. У панорамному автомобілі його супроводжував місцевий архиєпископ кардинал Ріккардо Едзаті Андрелло. Прибувши до дипломатичного представництва, Папа також привітався з людьми, які поблизу очікували його прибуття, приймаючи їхні подарунки, зупиняючись для фотографування і, як звичайно, обіймаючи та благословляючи дітей. Про це повідомляє радіо Ватикану.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/69725/

Следующая новость
Предыдущая новость

Сайт о неопознанном и неизведанном Курсы дизайна интерьера для начинающих Металлическая кровля: плюсы выбора Бездепозитные бонусы казино: как получить и использовать вознаграждения? В игровые автоматы играть бесплатно

Публикации