Відкрито прийом заявок на участь у IV Міжнародному кінофестивалі «Світло» в Києві

15.01.2018 21:24 3

Відкрито прийом заявок на участь у IV Міжнародному кінофестивалі «Світло» в Києві

Творці і любителі кіно покажуть, що насильству, аморальності на екранах телевізорів і кінотеатрів існує альтернатива. «Світлі» фільми можуть бути смішними і іронічними, а також такими, що змушують замислитися, звертаючи увагу на важливі речі, повз які люди пробігають в повсякденній метушні.
Формат фільмів широкий - від кількасекундних соціальних роликів та анімації до повнометражних художніх і документальних фільмів.
Членами журі кінофестивалю в різні роки були Віктор Шкурін, Леонід Мужук, Cніжана Єгорова, Ніна Ільїна, Дмитро Ступка та ін. На кінофестивалі відбувалися нагородження відомих творців, які зробили значний внесок в кінематограф України. Серед них - Олесь Янчук, Анатолій Матешко, Римма Зюбіна, Віктор Андрієнко.
Кінофестиваль «Світло» не завершує свою роботу після того, як опущено завісу і вручено нагороди переможцям. Фільми кінофестивалю продовжують свій шлях через проекти «Світле кіно подорожує містом» і «Світле кіно подорожує країною». Фільми-призери кінофестивалю «Світло» побачили не тільки кияни, але й глядачі інших регіонів України, в тому числі в зоні АТО.

Кінопокази фільмів кінофестивалю увійшли в офіційну програму святкування Дня незалежності України в 2016 році та вже не в перший раз збирають глядачів в Колонній залі Київської мерії. Протягом року фільми транслюються на телеекранах України.
Кінофестиваль «Світло» нещодавно став переможцем «Відбору успішних практик реалізації громадських ініціатив», який проводила Київська міська державна адміністрація і посів 1 місце у номінації «Просвітницькі проекти». 12 жовтня 2017 року в Колонній залі КМДА відбулося урочисте нагородження за участі керівництва міста.
Подати заявку на участь у IV Міжнародному кінофестивалі «Світло» та придбати квитки можна на офіційному сайті кінофестивалю «Світло» http://kinofest-svet.com.ua/index.html

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Президент Украины поручил подготовиться к 1030-летию крещения Руси Изготовление упаковки в Киеве – большие тиражи недорого Продажа автомобиля: Эффективные советы для быстрой и успешной сделки Мгновенное получение кредита в Украине Профессиональные средства для волос и тела

Публикации