Відбулася хіротонія нового митрополита Чиказького (Константинопольського Патріархату)

19.03.2018 9:23 9

17 березня 2018 року у Свято-Троїцькому соборі Нью-Йорка відбулася єпископська хіротонія нового митрополита Чиказького (Константинопольського Патріархату) Нафанаїла, повідомляє "Седмиця".

Хіротонію очолив архиєпископ Американський Димитрій (Тракателліс) у співслужінні членів Священного Синоду Американської архиєпископії Константинопольського Патріархату та єрархів, що входять до складу Асамблеї канонічних православних єпископів Америки.

Новий митрополит Чиказький подякував Константинопольському Патріарху Варфоломію і членам Священного Синоду Константинопольської Православної Церкви, православним єрархам Америки і «всім тим, хто приїхав брати участь у його особистій П'ятидесятниці».

Він також звернувся зі словами вдячності до всіх, хто допомагав йому «ростити своє священиче покликання зі студентських років і донині».

Новий Митрополит Чиказький був обраний 7 лютого 2018 року Священним Синодом Константинопольського Патріархату. Митрополит Нафанаїл - громадянин США, але має грецьке походження. До свого обрання він був головою відділу міжправославних, міжрелігійних та екуменічних стосунків православної Архиєпископії Америки.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/constantinople_patriarchy/70481/

Следующая новость
Предыдущая новость

Невероятный гемблинг на суперустройствах Онлайн-еженедельник для всех, кто ищет работу Игровой клуб казино и букмекер – способы выбора контента и ключевые аспекты Бани и сауны в Запорожье Эвакуация легковых машин в Киеве

Публикации