У Херсоні молодь УПЦ (МП) зустрілась з представником спільноти Тезе

19.03.2018 10:23 9

У Херсоні молодь УПЦ (МП) зустрілась з представником спільноти Тезе

В актовій залі Херсонського єпархіального управління відбулася дружня зустріч священиків і православної молоді з братом Бернаром з французької спільноти Тезе.

Брат Бернар розповів херсонській молоді про життя і місіонерську діяльність однієї з найвідоміших у Європі громад, повідомляє прес-служба Херсонської єпархії УПЦ.

Нові підходи та проповіді, уклад життя, відкритість і працьовитість за 75 років перетворили маленьке приміщення громади, з якого вона починалося, у велике поселення, де проживає близько сотні віруючих з 35 країн світу, а кількість відвідувачів перевищує 95 тисяч на рік. "Любов до Бога і гаряча молитва - ось той девіз, з яким іде громада по всій Європі", - розповів брат Бернар.

Довідка РІСУ:

Тезе — Міжнародна християнська екуменічна спільнота, заснована у 1940 Братом Роже, який переїхав до Франції із Швейцарії, і залишався її головою аж до своєї смерті 16 серпня 2005. Зараз спільноту очолює брат Алоїс.

Сьогодні спільнота налічує більше ніж сто монахів різних національностей, що представляють протестантську та католицьку Церкви. Життя у спільноті сконцентроване на молитві та роздумах. Молоді люди із усіх континентів відвідують Тезе протягом цілого року, щоб взяти участь у її житті.

Спільнота Тезе є важливим екуменічним центром для християнського паломництва, яке привертає тисячі молодих людей. Уже протягом багатьох років молодь відвідує село Тезе у Франції. Щотижневі міжнародні зустрічі молоді (віком 17-35 років) — пріоритет спільноти. Вони включають спілкування у малих групах на євангельські теми та спільну молитву.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/young_people/70482/

Следующая новость
Предыдущая новость

Протестанты реализовали в Славянске социально-евангельский проект «Сильное поколение» Playson підкорює піски Стародавнього Єгипту з 9 щасливими фараонами Надгробия и похоронная атрибутика из гранита Легальное казино FreePlay для настоящих игроков СТО для вашего автомобиля

Публикации