Єпископ УПЦ обговорив з послом Греції питання життя і діяльності релігійних спільнот двох країн

24.01.2018 16:21 12

Єпископ УПЦ обговорив з послом Греції питання життя і діяльності релігійних спільнот двох країн

Від імені своєї Церкви владика Віктор привітав посла з різдвяними святами та висловив надію на укріплення зв’язків між православними народами Греції та України.
Учасники зустрічі обговорили актуальні питання, що стосуються життя і діяльності релігійних спільнот двох країн.
У свою чергу Георгіос Пукаміссас підкреслив важливість та значення міжнародного напрямку діяльності православних конфесій, які опікуються захистом прав віруючих та іншими важливими проблемами, підкреслив той факт, що в зараз ролі та стану релігійних відносин приділяє багато уваги європейське співтовариство, а саме Рада Європи, Парламентська Асамблея та інші міжнародні органи та організації.
Зокрема, усталеною практикою вже стало утворення Представництв Православних Церков при європейських міжнародних організаціях. Наразі Константинопольська, Кіпрська, Еладська, Румунська Православні Церкви систематично представляють свої інтереси в органах та установах Європейського Союзу, використовуючи для цього всі наявні юридичні та дипломатичні можливості.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Быстро займ в Одессе Организация вывоза мусора контейнером На Івано-Франківщині мешканці за підтримки духовенства протестують проти відкриття наркологічної клініки Качественные шины на любой автомобиль Изготовление памятников из гранита в Донецке ДНР

Публикации