Єпископ УГКЦ зустрівся з дітьми, які потребують допомоги

22.08.2018 0:43 0

Єпископ УГКЦ зустрівся з дітьми, які потребують допомоги

Реалізується «КАР» за рахунок грантових коштів, що були отримані БФ «Коник Хелп» в рамках Програми підтримки дітей сиріт та дітей в СЖО фонду Джинджер за сприяння Львівської освітньої фундації.
Під час зустрічі єпископ ближче познайомився з дітьми, розповів повчальну притчу про заблукану вівцю та настановив їх бути слухняними й старанно вчитися. Владика Василь також звернувся до волонтерів зі словом подяки за час і зусилля, які вони докладають для успішного розвитку проекту. «Ми, дорослі, повинні допомагати і захищати їх, бо в цих маленьких серцях наша надія та майбутнє», – зауважив владика.
Діти радо спілкувалися з єпископом і в захопленні розповідали про вивчення англійської та їзду верхи, яку для них організовують волонтери. Малеча навіть запросила владику Василя приєднатись до спільних уроків вивчення іноземної мови.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

УПЦ предостерегает от новой ереси — культа архимандрита Рафаила (Бараника) Школьные рюкзаки и канцелярские товары оптом Сделать праздник запоминающимся поможет «Yes!Catering» Важность прогнозов на футбол Выбираем обувь под платье: совет эксперта

Публикации