“Як говорити з дітьми про Бога” - актуальна тема січневої “Кани”

02.01.2018 14:35 21

“Як говорити з дітьми про Бога” - актуальна тема січневої “Кани”

Різдво – це одна з найкращих нагод поговорити з дитиною про Бога. Але не про якогось “теоретичного” Бога, а про Бога, якого ти зустрів у своєму житті, в Церкві, у спільноті віруючих. Ти Його зустрів? Якщо так, то знатимеш, що відповідати своїм дітям. Якщо не впевнений, то шукай – сам, разом зі своїми дітьми... Можна на Різдво піти до храму, поспівати колядок, полюбуватися гарним вертепом і побачити у ньому просто дерев’яні фігурки, а можна зустріти Найкращого Друга...

Про це та інше у січневому номері журналу "Кана".

“І головне – в тій розмові з дитиною бути щирим, автентичним, а не будувати неправдивий образ зразкового християнина”, – каже Тарас Тимо, гість рубрики “Актуальна тема”. Своїм досвідом розмов з дітьми про Бога поділилися на сторінках журналу головна редакторка видавництва “Братське” і мама двох дітей Юлія Березенко, а також письменниця, перекладачка і мама Богданки Надійка Гербіш. Доктор психології і християнський психотерапевт Олена Яремко розповіла про психологічні особливості сприйняття дітьми таких важливих розмов.

Також пропонуємо почитати інтерв'ю із керівником Центру Митрополита Шептицького УКУ Олегом Яськівим та професійним фотографом Юрком Дячишиним.

А ще журналісти “Кани” побували у гостях великої родини Невольків у Великому Любені.

“Зима – це знову Різдво і вертеп, у якому Христос простягає до світу руки, – пише в журналі Дзвінка Матіяш. – Він у нас вірить. Він у мене вірить. Адже часто мене буде підтримувати саме Його віра – протягом цілого року, коли дні буватимуть дуже різні і переживатиметься різне: перемоги й поразки, піднесення й відчай, любов і гіркота відсутності любові. Але це буде пізніше. А поки що – небо і земля торжествують. Небо близько до землі. Земля прислухається до неба. Різдвяний час – час подарунків. Подарунки даруються легко і щедро, їх потрібно у цю сакральну пору багато. Кожен різдвяний подарунок наближає землю до неба. Я в це вірю. А чому би й ні?”

А зігріє Вас цими зимовими вечора розповідь Ірини Доброгорської про мандрівку в тропічну країну — на о.Занзібар у Танзанії.

Придбати журнал можна на сайті та крамницях «Свічадо», у кіосках преси «Інтерпрес» та храмах Львова. А слідкувати за анонсами матеріалів журналу та спілкуватися на актуальні теми можна на сторінці «Кани» у Фейсбуці та Інстаграмі (@kana_ua).

Передплатити можна у будь-якому відділенні Укрпошти або онлайн. Передплатний індекс 68747

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/studios/announcements_of_publications/69571/

Следующая новость
Предыдущая новость

Прекрасный женский пол и онлайн казино Вулкан Как выиграть в Пари Матч игровые автоматы businesslink.org.ua? Оздоровление в прикарпатской Сходнице: отели и санатории курорта Освещение в ландшафтном дизайне Четки – часть духовного просвещения

Публикации