Центрвиборчком не продовжив час роботи деяких виборчих дільниць на Песах

12.04.2019 18:09 6

Центрвиборчком не продовжив час роботи деяких виборчих дільниць на Песах

Центральна виборча комісія відмовилася продовжити час роботи деяких виборчих дільниць, щоб юдеї, які святкують Песах, змогли проголосувати. Про це у Facebook повідомив головний рабин Всеукраїнського конгресу юдейських релігійних громад Моше Реувен Асман.

«10 квітня ЦВК відповіла, що, на жаль, [вони] не можуть змінити норму чинного закону про час роботи виборчих дільниць, оскільки це норма закону, а не рішення ЦВК», — йдеться в дописі.

Проте він додав, що з цієї ситуації є вихід, адже офіційно потрапити на виборчу дільницю можна до 20:00.

«Таким чином, можна увійти на виборчу дільницю до 20.00 і залишатися там до закінчення свята о 20:54, тобто до появи зірок. Після чого виконати свій громадянський обов'язок», — пише Моше Реувен Асман.

Як РІСУ інформувала, 9 квітня головний рабин України і Києва Моше Реувен Асман звернувся до Центральної виборчої комісії з проханням продовжити роботу деяких виборчих дільниць у день другого туру виборів президента України у зв'язку зі святом Песах.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/75406/

Следующая новость
Предыдущая новость

Доставка красивых цветов в Ирпене Качественное теплотехническое оборудование от фирмы Opeks Energy Твойслот как один из информационных азартных ресурсов Лучшие бонусные программы от казино Слот Азарт ждут вас! Соответствие цены качеству

Публикации