У Харкові священик-філолог з УПЦ КП візьме участь у презентації мемуарів Юрія Шевельова

28.02.2018 19:19 12

У Харкові священик-філолог з УПЦ КП візьме участь у презентації мемуарів Юрія Шевельова

Книга "Я — мене — мені... (і довкруги) : Спогади. 1. В Україні" Ю. Шевельова видана у Харківі 2017 року. Видавець Олександр Савчук.
"Це неймовірно щира історія непересічного харків’янина Юрія Шевельова про себе, про Харків і Україну", - запевняють організатори події.

У презентації візьмуть участь члени редакційного колективу видання: Сергій Вакуленко (упорядник), Катерина Каруник, Юліана Полякова, Валерій Романовський. Почесний гість презентації – о. Віктор Маринчак, відомий харківський науковець, філолог, доцент Харківського національного університету ім. Каразіна, настоятель Іоано-Богословського храму УПЦ Київського Патріархату.
До видання увійшли рідкісні ілюстрації з родинного альбому Шевельових, частина з яких публікується вперше. Текст спогадів супроводжують примітки (загальною кількістю 1626), а також іменний покажчик. Передмова – Сергія Вакуленка.

Всі охочі зможуть придбати книгу за видавничою ціною (190 грн).

Мiсце проведення заходу: Харків, Баглія, 6, Харківський літературний музей. Довідкова інформація: (095)-462-18-10.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Роскошные свадебные платья в салоне «Анабель» Профессиональный татуаж в Краснодаре Оригинальные памятники в Запорожье: как подобрать дизайн надгробья для умершего близкого На чем зарабатывают букмекеры? Самые популярные приложения для взлома мобильных игр на Андроид

Публикации