У столиці відбулася всеукраїнська зустріч батьків і педагогів «Єдність із Богом – гарантія зростання особи»

22.08.2017 22:56 12

У столиці відбулася всеукраїнська зустріч батьків і педагогів «Єдність із Богом – гарантія зростання особи»

Метою зустрічі є об’єднати батьків на основі християнських цінностей задля особистісного саморозвитку і духовного зростання та виховання і навчання власних дітей. Розглядалися такі завдання: духовне збагачення батьків на тему виховання та співпраці зі школою; створення та підсилення діяльності локальних батьківських осередків; аналіз значення духовного супроводу для батьківської спільноти; обговорення взаємодії Асоціації та Комісії у справах освіти і виховання УГКЦ.
У своєму привітальному слова глава УГКЦ верховний архієпископ Святослав написав, що дитина потребує прикладу батьків, які живуть в атмосфері Божої любові. «Закликаю вас на цій зустрічі поглибити розуміння того, як будувати таку атмосферу в домашній церкві – сім’ї, і разом пошукати відповіді на складні питання виховання», – зазначив предстоятель.
Голова Комісії УГКЦ у справах освіти і виховання сестра Христофора Буштин відзначила, що зустріч є особливою нагодою зануритися в батьківське християнське покликання та переглянути, куди Господь бажає ще спрямовувати сили бітьків і педагогів для кращого і більш гідного виховання дітей.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Playson підкорює піски Стародавнього Єгипту з 9 щасливими фараонами Вигідні кредити онлайн на банківську карту Выездное ресторанное обслуживание: секрет идеального праздника Профессиональный семейный адвокат Выбор района проживания

Публикации