У Києві «мінували» синагогу

19.07.2019 21:00 54

У Києві «мінували» синагогу

Про замінування синагоги на вулиці Шота Руставелі в Києві надійшло повідомлення 17 липня. У результаті було евакуйовано близько 40 осіб. Про це в коментарі УНН повідомила прес-офіцер Печерського районного управління поліції Оксана Тищенко.

“Надійшло повідомлення до поліції, що замінована будівля синагога на вулиці Шота Руставелі. Була проведена евакуація близько 40 осіб”, — сказала Тищенко.

За її словами, на місце виїхали працівники профільних служб: вибухотехніки, кінологи та слідчі оперативної групи Печерського управління поліції. “Правоохоронці ретельно обстежили територію будівлі та приміщення, будь-яких небезпечних предметів не знайдено”, — розповіла Тищенко.

Також, розпочато кримінальне провадження за ст. 259 КК України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності).

Тищенко, зазначила, що зловмисника наразі не встановлено.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/76563/

Следующая новость
Предыдущая новость

Оформить медицинские справки за один день Какими особенностями обладают современные ноутбуки? Веселые приключения с Crazy Monkey на портале ArvadaCasino Еще больше возможностей приобрести товары по выгодной цене Решили приобрести скейтборд? 4 рекомендации от специалистов из «Samokat» помогут определиться с выбором

Публикации