У День воєнної розвідки глава УПЦ КП відвідав частину ГУР

11.09.2017 17:55 18

У День воєнної розвідки глава УПЦ КП відвідав частину ГУР

Під час офіційної частини президент України Петро Порошенко вручив вдові генерал-майора, керівника спеціального резерву Головного управління розвідки Міністерства оборони Максиму Шаповалу орден «Золота зірка» героя України. Глава держави присвоїв посмертно звання героя України генерал-майору Шаповалу, який загинув в результаті терористичного акту.
Також ряд військових були удостоєні високих державних нагород з рук президента. Вітаючи військовослужбовців ГУР Міністерства оборони України з професійним святом, глава держави зазначив, що з моменту початку формування воєнної розвідки і до тепер вона посіла надзвичайно важливе місце в забезпечені оборони і безпеки.
Президент також повідомив, що підписав указ про присвоєння імені генерал-майора Максима Шаповала спеціальному резерву Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Выбор и покупка кухонного ножа Плей Фортуна - максимальное удовольствие и самое качественное разнообразие Как не ошибиться, приобретая межкомнатные двери? Конструкция арочного металлодетектора Большой выбор качественных диванов по выгодным ценам в Тернополе

Публикации