Українською мовою відслужили урочисту Літургію у Салоніках

18.08.2019 5:28 0

Українською мовою відслужили урочисту Літургію у Салоніках

У Салоніках в Греції 15 серпня в храмі з нагоди свята Успіння Богородиці відслужено урочисту Літургію, під час якої лунали піснеспіви грецькою та українською мовами. Про це повідомляє прес-служба Православної Церкви України на офіційному сайті.

"За богослужінням молились прочани з України, які у ці дні звершують прощу до Греції. Це паломництво відбувається за сприяння архиєпископа Рівненського і Острозького Іларіона та організоване паломницьким центром "Воскресіння". Піснеспіви святковго Богослужіння звучали грецькою та українською мовами, в чому вбачається духовних зв’язок двох православних народів", - сказано у повідомленні.

Божественну Літургію очолив єпископ Ольвійський Епіфаній (Дімітріу). Він привітав українських прочан на Еладській землі та подякував усім присутнім за спільну молитву.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/ocu/76864/

Следующая новость
Предыдущая новость

Старовинну ікону підмінили у церкві на Тернопільщині Церкви розпочали благодійні акції для школярів з малозабезпечених родин Бани и сауны в Запорожье История создания храма Святого Климента в Одессе Преимущества казино Pin-Up, особенности и варианты игры

Публикации