УГКЦ влаштувала соціальні дні у в'язниці

04.01.2018 21:23 9

УГКЦ влаштувала соціальні дні у в'язниці

За два тижні до цього, 14 грудня, офтальмолог Варвара Ждан перевірила зір 52 особам у Білоцерківській виправній колонії № 35 й виписала необхідні рецепти на окуляри. Організації цієї події в колонії посприяв начмед виправної установи Костянтин Швидкий.
Чоловіки, які приймали цей подарунок, дякували за те, що комусь цікава їхня доля і здоров'я. Багато з них були розчулені увагою до такої їх людської потреби - бачити.
Акція відбувається не вперше й покликана звернути увагу на потребу принципового вирішення проблеми охорони здоров'я у пенітенціарних установах. У в'язничній системі є міжобласна лікарня, яка спеціалізується на оперативних втручаннях при значних проблемах зору. Проте елементарна профілактика порушення зору шляхом виписування окулярів залишається недоступною для абсолютної більшості в'язнів.
Також у ці дні передріздвяні реколекції провели у Личаківській виправній колонії № 30 на Львівщині.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Казино Азино 777 приглашает играть и выигрывать Квартирный переезд: «Абрикос» превратит проблему в праздник У парламенті запропонували починати пленарні засідання з молитви "Отче наш" Як правильно вибирати ляльку? Сколько стоит анализ на группу крови

Публикации