Студенти академії УПЦ КП відвідали Верховну Раду України

21.11.2017 14:06 9

Студенти академії УПЦ КП відвідали Верховну Раду України

В холі семінаристів зустріла Мар’яна Мовчан, помічниця народного депутата України 8-го скликання, заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Віталія Купрія. Вона привітала майбутніх священників у стінах українського парламенту й представила екскурсовода.
Цікаву та пізнавальну екскурсію провела головний консультант Людмила Савон. Студенти мали можливість пройтись підземним ходом Верховної Ради, побачити велику кількість пам'яток історії, зокрема, державний символ незалежної України – прапор України, який був внесений до сесійної зали 24 серпня 1991 року і зберігається у почесному порталі парламенту.
"Ми віримо, що обов'язково настане той день, коли синьо-жовтий стяг буде знову піднятий над окупованими територіями України, як прапор визволення та повернення до життя в єдиній вільній Україні" – зазначила Людмила Савон.
Семінаристи дізналися про архітектуру та історію будівлі Верховної Ради, про сучасний склад парламенту, а також мали можливість познайомитись із митцем Ольгою Пілюгіною, яка є членом Національної спілки художників України.
Студенти відвідали сесійну залу, в якій, проходив регламент законопроекту пов'язаного із розвитком молоді України. Одразу ж після екскурсії студенти залишили на згадку про себе відгуки у книзі бажань та пропозицій.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Какова польза от автономной GSM сигнализации? Большой выбор омега и рыбьего жира по выгодной цене Лучшие и новые автоматы в казино Вулкан Yaxell – японские ножи из дамасской стали Виртуальный мир сказочных приключений

Публикации