Релігієзнавець і колишній в’язень «ДНР» Ігор Козловський розкаже в Києві про свободу, діалог та прощення

20.11.2018 19:00 3

Релігієзнавець і колишній в’язень «ДНР» Ігор Козловський розкаже в Києві про свободу, діалог та прощення

Ігор Козловський через сімейні обставини не зміг вчасно залишити окупований Донецьк. У січні 2016 року за підозрою у «шпигунстві» був затриманий. Майже два роки провів у полоні «ДНР». Про це, а також про можливість вижити і не зламатися, про діалог чи прощення, про свободу та не свободу людини в нав’язаних обставинах буде розмова з Ігорем Козловським.
Ігор Козловський – український вчений та громадський діяч, відомий в Україні та світі фахівець із релігійних, духовних і психофізичних систем. Кандидат історичних наук. Президент Центру релігієзнавчих досліджень та міжнародних духовних стосунків, керівник Донецького обласного відділення Української асоціації релігієзнавців, президент Донецької обласної громадської організації «Центр Діскавері», керівник Міжнародного центру християнсько-мусульманського діалогу і співпраці.
Зустріч відбудеться у просторі музейного виставкового проекту «Український Схід. На лінії вогню».

Фото ukrinform.ua

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественная детская обувь оптом по доступной цене Вигідні кредити онлайн на банківську карту Мнение президента «Евротерминала» Павла Лисицина о ситуации на контейнерном рынке в 2020 году Чернила для принтера: качество по лучшей цене Казино Вулкан 777 приглашает геймеров протестировать новые автоматы

Публикации