Путін погрожує "важкими наслідками" за спроби "розірвати" РПЦ

31.10.2018 15:49 9

Путін погрожує

Президент Росії Володимир Путін заявив, що Російська православна церква робить багато для зміцнення культурних і гуманітарних зв'язків РФ зі співвітчизниками з усього світу і зараз багато хто намагається "розірвати ці пута".

Про це він сказав на VI Всесвітньому конгресі російських співвітчизників у Москві, інформує Українська правда.

За його словами, зараз багато хто намагається різними способами їх розірвати, "розірвати ці пута, розтягнути по національних квартирах".

"Хочу підкреслити одне - політиканство в такій чутливій сфері завжди оберталося важкими наслідками. І перш за все для тих, хто це робить", - пригрозив Путін.

Він додав, що обов’язок Росії - "зробити все для збереження духовної та історичної єдності".

Раніше патріарх Московський Кирил заявив, що надання Константинополем томосу Україні - це "глобальний замовлення" на руйнування Російської Православної Церкви.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/moscow_patriarchy/73289/

Следующая новость
Предыдущая новость

А вы уже знаете, где можно получить справку формы 003-В/у быстро и без проблем? Бонусы в онлайн-казино выгода или сомнительное предложение? Основні правила обрання матрацу для свого ліжка. Різновиді та важливі критеріі Фонд “Папа для України” надав 500 тисяч євро на проекти відбудови Донбасу та соціального захисту переселенців Подробно о системах видеонаблюдения - как выбрать правильную

Публикации