Правоохоронці провели обшуки у 8 приміщеннях УПЦ (МП) на Житомирщині, - поліція

03.12.2018 21:00 3

Правоохоронці провели обшуки у 8 приміщеннях УПЦ (МП) на Житомирщині, - поліція

У Житомирській області проводять слідчі заходи в приміщеннях єпархій регіону.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Відділ комунікації поліції Житомирської області.

"3 грудня в рамках кримінального провадження працівники Слідчого управління ГУНП і співробітники УСБУ в області провели 8 санкціонованих обшуків у будинках і приміщеннях єпархій регіону. Обшуки проводяться в рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ст. 161 (Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної приналежності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками) Кримінального кодексу України в Житомирі, Коростені, Овручі і столиці", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 30 листопада 2018 року співробітники Служби безпеки України провели обшуки за місцем проживання намісника Києво-Печерської лаври митрополита Української православної церкви (Московського патріархату) Павла в рамках справи про розпалювання міжконфесійної ворожнечі (ст.161 КК України).

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/uoc/73763/

Следующая новость
Предыдущая новость

Виробник «Valeotrikotage» ознайомить вас з чотирма перевагами дитячого трикотажу Идеальный праздник без хлопот от The Catering УПЦ КП заснувала три нові храми на Вінничині Все для тормозной системы вашего автомобиля Мотоблок - верный друг и помощник в хозяйстве

Публикации