УПЦ КП заснувала три нові храми на Вінничині

01.08.2017 18:16 9

УПЦ КП заснувала три нові храми на Вінничині

У селі Уланів будується храм на честь святого рівноапостольного великого князя Володимира, у селі Лозна зводять храм на честь Покрови Пресвятої Богородиці, а у селі Куманівці розпочато будівництво храму на честь святого апостола Андрія Первозванного.
21 липня, в день вшанування образу Казанської ікони Божої Матері, архієпископ Вінницький і Брацлавський Михаїл прибув з архіпастирським візитом до Хмільницького благочиння Вінницької єпархії, де в селі Уланів звершив чин заснування храму на честь святого рівноапостольного великого князя Володимира.
Владику зустріли і привітали діти, які піднесли йому коровай і квіти. Також з прибуттям на Хмільницьку землю владику зустріли і привітали настоятель парафії ієрей Петро Давиденко, заступник голови Вінницької ОДА Олександр Крученюк, голова Хмільницької РДА Євген Буткевич, голова Хмільницької райради Зоя Бонсевич та начальник управління у справах національностей і релігій Вінницької ОДА Ігор Салецький.
Після звершення чину освячення архієпископ Михаїл звернувся до віруючих села Уланів з архіпастирським словом. Зі словами привітання до громади звернулись і представники обласної та районної влади.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Все о криптовалюте на одном портале Мебель на заказ в Киеве от компании «Эфес» Поиск разных вакансий в Одессе Где купить медицинские маски Архієреї Української та Польської Церков відвідали Волинь, аби підтримати парафію спірного храму

Публикации