Посол Індії презентував у Києві книгу “Індійська філософія крізь призму сучасної науки"

05.06.2018 17:43 9

Посол Індії презентував у Києві книгу “Індійська філософія крізь призму сучасної науки

Презентацію книги, яку посол написав особисто, відвідали посли Палестини в Україні Мохаммед Аль-Асаад, Південно-Африканської Республіки в Україні Крістіаан Альбертур Бассон, Сирійської Арабської Республіки в Україні Хасан Хаддур, представники дипломатичних місій Малайзії, Казахстану, Азербайджану, генеральний директор ДП «ГДІП» Павло Кривонос, представники вищих навчальних закладів, ЗМІ та ін.
У книзі висвітлено власне дослідження посла, яке допомагає відкрити завісу до основ індійської філософії, медитації та йоги. У логічній та науковій манері автор роз’яснює основоположні для розвитку індійської нації тонкощі, закладені за багато тисячоліть до нашої ери.
Зазначається, що індійська філософія має відповіді на основні питання, до яких постійно повертається людство: як виник та існує Всесвіт, що таке життя, що відбувається після смерті. Автор наводить наукові пояснення на деякі філософські роздуми. Книга є результатом 30-річного дослідження, аналізу, взаємодії з інтелектуалами, науковцями.
У вітальному слові Павло Кривонос зазначив: “Після прочитання книги, усвідомлюєш, яку глибинну дослідницьку роботу було проведено паном послом, він узагальнив багатовікові світові знання через призму індійської культури”.
У книзі Бхарті наводить одне з основних тверджень індійської філософії про те, «що знання доступне кожному, але його можна передати тільки через навчання або тексти», адже для того, аби осягнути будь-що потрібно самостійно пройти шлях усвідомлення.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Тур в Киев для детей всем классом - лучший вариант провести каникули для школьников! Gotslot - яркие автоматы и их полное описание Школьные рюкзаки и канцелярские товары оптом Казино, в котором лучшие условия для игры! Оборудование для аквариумов и товары для животных

Публикации