Понад три тисячі осіб взяли участь у ІХ Всеукраїнському військовому паломництві УГКЦ

22.09.2017 11:43 9

Понад три тисячі осіб взяли участь у ІХ Всеукраїнському військовому паломництві УГКЦ

Уже традиційно військовослужбовці, капелани та всі учасники паломництва розпочали молитовні заходи молебнем перед Зарваницькою іконою Божої Матері та урочистою ходою до скульптури Богородиці. А в купелі святої Анни відбувся обряд відновлення хресних обітів.
«Сьогоднішнє паломництво ознаменоване миром від Бога, – розповідає владика Михайло (Колтун), військовий єпископ, керівник Департаменту ПК УГКЦ у справах душпастирства силових структур України. – Найбільшими цінностями є життя і мир, які дає нам Господь Бог. Ми шукаємо цей мир, приймамо і ділимося ним. Тому й просимо сьогодні у Господа: «Подай нам мир!» - щоб ми не тільки могли відкрити цінність життя і миру для себе, а й подарувати його іншим».
Під час вечірньої молитовної програми відбулася заупокійна літургія за полеглими захисниками України, поминальна хода зі свічками і панахида.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественные запчасти на мотоблок по доступной цене Глава УГКЦ у Краматорську: «Парафії УГКЦ Східної України є дорогоцінними перлинами в короні Вселенської Церкви» Лучшие виртуальные развлечения Лучшие и новые автоматы в казино Вулкан Лучше товары для сада и огорода

Публикации