На Хмельниччині католицький богослов презентував книгу, яка включає дискусії у фейсбуці

10.11.2018 5:04 3

На Хмельниччині католицький богослов презентував книгу, яка включає дискусії у фейсбуці

Представлення збірки відбулося в рамках сесійного з’їзду. До презентації долучилися викладачі Інституту богословських наук Непорочної Діви Марії разом із ректором о. Олегом Жаруком та студенти Вищої духовної семінарії разом із ректором отцем Віктором Білоусом та проректором отцем Василем Косіком.
«Книга, яку ми сьогодні представляємо вашій увазі – це радше збірник есеїв на теми, з якими кожен священик зустрічається під час душпастирської праці. Наприклад, один з розділів розповідає про «Святого Понтія Пилата» – чи справді святий? Інтрига! Або ж «Апостол Андрій та Київ»: чи насправді апостол відвідував київські гори? Також ви знайдете у книзі «Молитву користувача фейсбуку», – додав отець Сергій Хитрий.
Книгу презентував сам автор. Отець Петро Балога розповів, що більша частина книги взята з дискусій у фейсбуці, а деякі підрозділи були колись написані автором у газетах, інші ж – 15 років тому. Робота над книгою зайняла приблизно 2 роки. Зі слів автора, до неї не увійшли всі відповіді, які ввійдуть до другого тому.
«Книга є енциклопедичною. Вона написана для християн, які прагнуть поглибити свою віру. Тому, її можна читати як від початку до кінця, так і лише певні, цікаві читачеві розділи. Наприклад, наближається свято Геловіну, і в книзі ви зможете прочитати про його коріння». На запитання, що спонукало священика до написання цієї книги, отець відповів, що черпав матеріал з дискусій та полемік.
Книга випущена католицьким видавництвом «Кайрос» у 2018 році. Редактор – Юлія Карпицька, літературний редактор – Галина Глодзь. Видання здійснене за підтримки Генеральної курії Домініканського ордену.
Після презентації всі, хто придбав книгу, отримали автограф автора. Всі примірники були викуплені відразу після зустрічі з о. Петром, а ті, кому не вистачило книги, зможуть придбати її протягом наступної сесії.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Разные виды ДСП для вашего ремонта, строительства и не только Лучшие подарки для близких Плитка Tubadzin для вашего интерьера Кузовной ремонт в Киеве: восстановление и обновление вашего автомобиля Казино Вулкан удачи для везунчиков

Публикации